Hou de club bij elkaar in roerige tijden

Hou de club bij elkaar in roerige tijden

Het zijn roerige tijden en velen van ons werken nu thuis. Dat is even wennen. De eerste dagen is het misschien lekker, maar dan gaat het toch knagen misschien. Je mist je collega’s en je wilt even sparren of overleggen. En de koppen bij elkaar steken als team.

 

Hoe gaan we dat nu doen? Veel organisaties werken nu met video-conferencing programma’s als Microsoft Teams, Zoom of Webex. En je kunt ook met elkaar chatten met Slack. Ik werk al jaren online met groepen, het werkt fantastisch!

 

Maar…blijf elkaar ook tussendoor “zien”. Drink ook even koffie met een collega met video-conferencing, en organiseer niet alleen officiële “meetings”.  Ik klets regelmatig even online bij en doe het vooral wanneer ik in het buitenland werk. Maar vandaag ook vanuit mijn eigen werkkamer. Ik onderhoud mijn contacten en voel me toch verbonden met anderen… 

 

Goed om ook even als team “koffie te drinken”. Mocht het online bij elkaar komen nou helemaal nieuw voor je zijn en wil je daarbij even ondersteuning…  Laat het mij gerust weten. Zet ik ook even koffie :-) Reinder