Kort en Krachtig

Al jaren begeleid ik “virtuele teams” met mensen die op allerlei locaties zitten. Maar meestal zeggen mijn klanten toch: “kom maar langs” en organiseren teamdagen. Maar dat kan nu dus even niet meer! Natuurlijk is face-to-face persoonlijker, maar eerlijk gezegd zijn online meetings vaak lekker kort én krachtig.

 

Het virus is verschrikkelijk…en het zijn onzekere tijden voor ons allemaal. En, het leidt ook tot creativiteit, innovaties en nieuwe vormen van hulpvaardigheid en samenwerken. Ik ben heel benieuwd wat er ontstaat in de slipstream van deze rare tijden. Overal zie je nu mensen thuiswerken. Zij oefenen en klungelen met online videovergaderingen van Skype, Zoom, Teams en Google Class. Maar geweldig dat het allemaal kan toch? De technologie is er al, nu nog leren gebruiken. 

 

Datzelfde geldt voor je mensen. Zij kunnen heel veel en het is belangrijk om hen gemotiveerd te houden. Het vraagt soms een (paradigma) verschuiving om dat voor elkaar te krijgen. Om samen verder te gaan. 

 

Mocht je nou behoefte hebben aan “hulp op afstand” om toch verder te gaan met je mensen… Ik zit gewoon achter mijn bureau en help je graag. Enne, mocht ik onverhoopt in de tuin of in het bos zijn, dan start ik gewoon de gewenste video-app op vanaf mijn Iphone :-) 

 

Sterkte met alles! Reinder