Calm Chaos

Yes! Gisteren weer een online sessie geleid met ruim 70 deelnemers. Waarbij we ook in diverse breakout groepen werkten. Fantastisch wat een creativiteit loskomt, en we konden even sparren hoe we omgaan met de chaos. En welke volgende stappen we gaan zetten. 

 

Eindelijk zien ze de voordelen van online meetings, ook voor de hele club. Ze zaten voor de eerste keer met z’n ALLEN bij elkaar, in plaats van alleen met het eigen team. Zou werk je praktisch nooit online, zo moet je ineens. 

 

Tja, met je eigen team even de koppen – virtueel – bij elkaar steken is goed. Maar heb je ook al eens de verschillende teams bij elkaar gezet? Immers, al je mensen en teams willen aandacht, toch? Ook de teams willen laten zien waar ze mee bezig zijn. En laten we dan de verschillende teams online met elkaar sparren en handige verbindingen leggen. 

 

Hier zijn diverse methoden voor. En, werk in subgroepen in breakout sessions en pas op dat het geen rommeltje wordt. Het vraagt dus goede voorbereiding en heldere instructies.

 

Kortom, laat ieders neus eens zien. Zet jouw mensen daarom ALLEMAAL eens – online – bij elkaar. Alleen moeten ze wel hun eigen bakkie koffie zetten :-) Reinder