3 dimensies van Top Teams

De 3 dimensies van Top Teams. Juist Online!

 

1. Talent: Wat maakt je mensen uniek? Wat gaat ‘vanzelf’? Komt dat tot uiting?

2. Spirit: Is er teamspirit? Zijn je mensen energiek? Is er gezamenlijke ‘drive’?

3. Resultaat: Waar werken jullie naar toe? Bereikt je team dat? Wat is de impact?

 

Tuurlijk, we zitten in een onzekere tijd…. En alle teams staan onder druk. Daarom de volgende vraag: Welke dimensie heeft je team nu nodig? Laat het hieronder weten.

 

En inderdaad; we hebben het niet altijd voor het zeggen. Het leven en sommige situaties gebeuren en zijn niet maakbaar. Ook bij mij. En veel staat op z’n kop. Maar….ik heb nog wel mijn talenten. Met mijn collega’s heb ik wel de spirit in het werk. Voor mij geldt nu: waar kan ik nu bijdragen? Waar kan ik helpen? Welke impact kan ik veroorzaken? 

 

Resultaat: mijn agenda wordt weer steeds voller…

 

Wat vraagt deze tijd van jou? Laat het mij hieronder weten en ik reageer beslist.

 

:-) Reinder