Wat maakte 2020 zinvol voor jou? Win een boek!

Blijf positief en hou je energie hoog

In alle trajecten sta ik ervoor dat mensen geïnspireerd hun werk doen. Met plezier, met passie. En daarbij anderen inspireren. Dan ontstaan er andere resultaten. Met impact. Met draagvlak.  Maar ja... het kan ook anders lopen...

Domper....uitdaging...
Nou is het hele Corona-verhaal natuurlijk een domper. Voor ons allemaal. Op onze eigen manier. En natuurlijk loopt niet alles lekker en vlekkeloos...en mag je balen. Dan blijft het toch de 
uitdaging om positief te zijn, te blijven en vooral die dingen te doen waar je energie van krijgt. 

Huh? 2020 positief?
De meeste aandacht gaat naar negativiteit. Naar dingen die niet goed zijn gegaan. Toch? Waar we van balen blijft makkelijker en langer hangen dan de dingen die we bereikt hebben. 

In bijna al onze sessies blijkt ook dat 
we successen teweinig vieren en mensen teweinig waarderen. Daarom wil ik jullie waarderen....en mijn succes van dit jaar met jullie delen. Ik heb toch een mooi jaar gehad, ondanks alles. Daarom verloot ik drie Positieve Kerstcadeaus.

 

Wat maakte 2020 zinvol voor jou?

 

Beantwoord voor jezelf:

  • Wat heeft je blij gemaakt?
  • Wat heb je bereikt?
  • Waar ben je trots op?

Spreek het vooral uit naar mensen om je heen, en als je wilt.... zet je reactie vóór 23 december hier op Linkedin [klik hier]. Liever niet op Linkedin? Stuur dan een mailtje naar mij middels een reply.

 

Geef jouw reactie vóór 23 december en maak kans op het boek "The Energy Bus" 

The Energy Bus, 
10 Rules to Fuel Your Life, Work, and Team with Positive Energy

Dit boek heb ik ruim 10 jaar geleden al ontvangen van een positieve opdrachtgever op Curacao. En het inspireert me steeds weer. Je leest het zo weg in je vakantie.... Tja, hoe hou je de energie hoog in deze rare tijden? Ik hoor het graag!

Ik verloot 3 boeken onder de inzendingen vóór 23 december. Mocht je nou liever een ander boek willen: de winnaars ontvangen een voucher van €25 en op managementboek.nl kun je dan zelf een boek uitzoeken. Één voorwaarde: het moet wel een boek zijn waar je energie van krijgt :-)
 

FIJNE ENERGIEKE DAGEN!
En graag tot in 2021