24 maart 2020
Yes! Gisteren weer een online sessie geleid met ruim 70 deelnemers. Waarbij we ook in diverse breakout groepen werkten. Fantastisch wat een creativiteit loskomt, en we konden even sparren hoe we omgaan met de chaos. En welke volgende stappen we gaan zetten.

19 maart 2020
Hoezo mogelijkheden?! Ik ben waarschijnlijk veeeeel te vroeg met dit bericht. We zijn nog aan het overleven in deze crisis. In paniek kijken we hoe we de boel draaiende houden. Ik ook. Het vraagt een andere mindset misschien...

18 maart 2020
Al jaren begeleid ik “virtuele teams” met mensen die op allerlei locaties zitten. Maar meestal zeggen mijn klanten toch: “kom maar langs” en organiseren teamdagen. Maar dat kan nu dus even niet meer! Natuurlijk is face-to-face persoonlijker, maar eerlijk gezegd zijn online meetings vaak lekker kort én krachtig.

16 maart 2020
Het zijn roerige tijden en velen van ons werken nu thuis. Dat is even wennen. De eerste dagen is het misschien lekker, maar dan gaat het toch knagen misschien. Je mist je collega’s en je wilt even sparren of overleggen. En de koppen bij elkaar steken als team. Goed om ook even als team “koffie te drinken”