Hoe werk ik?

Ik zet vooral iedereen bij elkaar. Én volg het op!

Iedereen draagt bij

Vaak krijg ik te horen: “Zeg Reinder, regel jij het draagvlak even? Jij brengt zo’n fijne positieve vibe in het bedrijf”

 

✅  Ik help de onderlinge samenwerking en prestaties te verbeteren. Binnen teams én tussen teams

✅ Het zijn tevens regelmatige "Teambuilding-on-the-job" momenten. Kort en krachtig.

✅ Ik creëer daarbij eenvoud en focus voor iedereen

✅ Samen kijken we hoe we slimmer en sneller kunnen werken en vernieuwen

✅ Er ontstaat eenduidigheid over wat nodig is 

✅ Ik zorg voor regelmatige terugkoppeling. Immers, hoe vaak vallen we toch weer terug in de waan van de dag? We komen periodiek even (online) bij elkaar en kijken wat op dat moment nodig is.

 

Kortom, ik zet iedereen bij elkaar en zorg voor actie. De reacties na mijn komst zijn: “Eindelijk, er gaat nu echt iets gebeuren” en en de resultaten variëren van het overstijgen van de targets tot eindelijk een eenduidige visie na een fusie of overname.

 Concreet in actie

Elke organisatie is anders, doelstellingen variëren. Dus elk programma en bijeenkomst ziet er anders uit. Ik laat gebeuren wat er moet gebeuren. Het kan zijn dat de bom moet barsten, dat de energie in banen moet worden geleid, dat de plannen moeten worden afgestemd, dat er zaken moeten worden uitgevochten of dat de drive moet worden teruggevonden. Ik gebruik mijn ervaring en kracht. En die van collega's.

 

Resultaat gegarandeerd

Ik wil voorafgaand aan een programma eerst een krachtige business case met je opstellen of de investering reëel is. Ik wil namelijk concrete impact hebben en dat je de investering 10x terugverdient!

 

Ervaring vanuit diverse invalshoeken

Je hoeft niet alleen met mij te werken. Ik ben namelijk geen Einzelgänger en werk met vele mensen samen. Ik zoek die hulp die voor jou nodig is vanuit mijn (internationale) netwerk.

 


Grote groepen zijn ook welkom

Naast energieke werkvormen ga ik ook de dialoog aan met iedereen in de zaal om iedereen te betrekken. Zij luisteren niet alleen passief, zij kunnen ook input geven in de sessie en we werken interactief. Beschikbaar voor meetings tot 500 personen. Daarmee zorgen we ervoor dat iedereen betrokken is.

Virtuele en internationale teams

Ik werk ook met diverse internationale teams waarbij mensen vanuit verschillende locaties kunnen deelnemen. Dit werkt heel handig, scheelt veel (reis)tijd en kosten. En, iedereen is betrokken!