Fun & Play voor Teams

Teambuilding met plezier én inhoud


We kennen allemaal de bekende teamuitjes waar we plezier maken en elkaar op ontspannen wijze leren kennen. Vooral blijven doen, altijd leuk. Maar, wil je ook blijvende impact dat meteen concreet toepasbaar is voor het werk? Bel dan voor een teambuildingsessie waarbij we het plezier op jullie werk bevorderen door muziek en leuke activiteiten.

 Artikelen ter illustratie

Gelukkige werknemers leiden tot meer winst - dit bedrijf heeft een Chief Happiness Officer die waakt over het werkgeluk

Met wat geluk werk je wel zo lekker! Hoe gelukkiger de werknemers, hoe beter een bedrijf presteert. Dat inzicht staat vandaag, op de Internationale Dag van het Geluk, centraal. Bij een Utrechts ict-bedrijf wordt werkgeluk professioneel aangepakt. Lees verder.  Zie ook het beeldverhaal

Bron: De Volkskrant, Maaike Vos, 19 maart 2018, 19:45

Link: https://www.volkskrant.nl/es-b791b872 en https://verhalen.volkskrant.nl/chief-happiness#15544

 

Management Team: Dansen op de werkvloer: meer creativiteit, vertrouwen en verbondenheid

Bewegen op de werkvloer wordt zo langzamerhand als de norm gezien; zit-stabureaus, fietsstoelen en rondjes wandelen tijdens de lunch. Danswetenschapper Jacqueline de Kuijper en organisatiewetenschapper Sophie Verdaasdonk gaan nog verder: onder de noemer Dance to the people organiseren ze trainingen en seminars voor bedrijven. Want dansen mag dan klinken als iets om te doen in de discotheek, het heeft ook zakelijke voordelen.

Lees verder