Waar zit jullie groei en vernieuwingskracht?

Meet en organiseer groei


We gebruiken de tools van Human Insight om in kaart te brengen waar het groeipotentieel van uw medewerkers, teams en uw totale organisatie zit. in Het stelt jullie in staat om talent te koppelen aan strategie. Tevens helpen wij om strategische vernieuwing ook concreet te realiseren met de internationaal erkende methode "Strategic Doing".

In welke groeifase zit jouw organisatie?

Wilt u weten in welke groeifase uw bedrijf zich vindt? Doe dan de quickscan van onze partner Human Insight. Dit is een vragenlijst die 8-10 minuten duurt. Na het invullen van deze vragenlijst krijg je per mail een persoonlijk rapport. Als je wilt kun je ons dan bellen voor een vervolggesprek van 15 minuten. Om de quickscan te doen dient u alleen een naam en e-mailadres achter te laten en is geheel vrijblijvend.

Waar en hoe kan iemand bijdragen aan strategische groei?

Er is geen schaap met de vijf poten bestaat als het gaat om performance. Sterker nog, gebaseerd op inmiddels 20 jaar wetenschappelijk onderzoek kunnen wij met zekerheid stellen dat mensen een uniek talent hebben die hen in staat stelt om succesvol te zijn op een bepaald vlak.

 

De AEM-Cube® is een middel die in kaart brengt waar mensen van nature succesvol zullen presteren. Tevens helpen wij met de implementatie.

 

AEM-Cube

Team performance en individuele bijdragen

De AEM-Cube® is een middel die in kaart brengt waar mensen van nature succesvol zullen presteren. 

 

Het laat zien waar en hoe iemand bijdraagt aan groei. Uitgangspunt is dat iedereen talent heeft om bij te dragen aan een deel van groei, maar dat niemand aan alles kan en hoeft bij te dragen.

De AEM-Cube® wordt ingezet om:

  • Binnen een organisatie de strategische diversiteit en talenten van al het personeel in kaart te brengen
  • Een krachtig middel om C-level management in kaart te brengen en dit te koppelen aan performance, leiderschapsstijlen en strategisch executie
  • Analyseren van team performance
  • Individueel niveau: in kaart brengen van individueel leiderschapstalent en hoe men zich in een groep manifesteert

Strategic Agility met de ACT-Cube

Van strategie naar uitvoering

Strategic Agility meet meerdere elementen binnen uw bedrijf. Onder andere kijken we naar of de waardeketen optimaal is ingericht en of alle business units elkaar goed aanvullen.

 

Dit doen wij met partners van Human Insight voor zowel corporate als wel midden- en kleinbedrijf in Nederland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Wij beschikken over een reeks business cases waarbij we c-level management en corporate Nederland handvatten hebben aangereikt om snel over te gaan tot actie.

Graag helpen wij u de inzichten te implementeren. En veroorzaken wij strategische vernieuwingen op een "agile" werkwijze met "Strategic Doing"


Harvard Business Review

Download
Harvard Business Review - Teams Solve Problems Faster When They're More Cognitively Diverse
HBR - Teams Solve Problems Faster When T
Adobe Acrobat document 539.2 KB